Zvezde Granda priredile emisiju za pamćenje: Ne propustite iskrene ispovesti i muzičke premijere Šejle, Mirze i Andrijane Petrušovske VIDEO

U subotu, 19. oktobra u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ očekuje vas neverovatna zabava, jer će gosti biti talentovani pevači koji će svojim nastupima dodatno zagrejati atmosferu.

Publiku očekuju fantastični nastupi pobednika „Zvezda Granda“, Mirze Selimovića i Šejle Zonić, ali i trećeplasirane Andrijane Petrušovske.

0A0A0978

Šejla i Mirza su izveli svoj najnoviji duet pod nazivom „Crni snjegovi,“ dok je Andrijana premijerno predstavila svoj prvi singl „Manije.“

Njihovi stajlinzi su posebno iznenadili i izgledaju svetski. Ova emisija obećava sjajno popodne puno dobre muzike, glamura i iznenađenja koje ne smete da propustite.

0A0A1351

Pored toga, gosti će u ovoj emisiji otvoriti dušu i sa vama podeliti svoje tajne, kao i najteže trenutke iz karijere i privatnog života.

0A0A1006

Šta vas još čeka u subotu u 13:30 časova na televiziji Pink, saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Vesna Milanović i Siniša Medić o novoj sezoni „Zvezde Granda Specijal“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / L. Cvetković,
Autor: K. Marković