Anja Mit o braku sa pilotom Ognjenom Vesićem: „Bez toga nema zdravog odnosa“ VIDEO

Glumica Anja Mit ponovo se našla u žiriju takmičenja „Nikad nije kasno“, a pred samo snimanje emisije za Grand je govorila o suprugu Ognjenu, karijeri, i porodici.

S obzirom da je nedavno postala voditeljka, glumica ima mnogo obaveza, a kako kaže sve radi u hodu.

-Odvojila bih i po ceo dan, volim da se spremam, ali ako vam kažem da sam danas ručala u kolima na svakom crvenom semaforu, to je stvarno istina. Ustala sam u pola šest, radila sam seriju, zatim sam otišla da snimam moju emisiju i onda sam došla ovde. Da mi staviš mi staviš samo jednu obavezu u toku dana, verovatno bih je zaboravila– rekla je Anja za Grand.

ANJA MIT NNK SNIMANJE 26092024 FOTO M UNJA 43

Na pitanje da li bi mogla da bira između glume i voditeljstva, s obzirom na to da se podjednako dobro snalazi u obe uloge, Anja je odgovorila sa osmehom.

-Gluma je moj primarni posao, suština i ljubav, tako da ne mogu da poredim bilo šta drugo sa njom. Dobro se ja osećam u svemu tome, poziršte pre svega. Radimo sada mjuzikl „Balkan Ekspres“ u pozorištu na Terazijama, i to je moja suština. Ovo drugo kad stignemo radimo – objasnila je Anja za Grand, ali nije želela da otkrije da li će u emisiji „Nikad nije kasno“ zapevati:

-Spremila sam i za ovu emisiju nešto, ali ne smem da ti otkrijem, ne da mi Žika.

ZIKA JAKSIC I ANJA MIT NNK SNIMANJE 26092024 FOTO MUNJA 9

Pre dve godine Anja se udala za pilota Ognjena Vesića, a pred kamerama Granda otkrila je kako uspevaju da se viđaju, s obzirom na to da oboje na poslu provode dosta vremena.

-Uspevam da ga vidim, iako se on gore mota često sa svojim poslom. Mislim da se danas u svakom poslu radi užasno brzo, naše mame i tate, a pogotovo bake i deke ne mogu da shvate kako mi to živimo i zašto radimo toliko, ali dobro je, uspevamo sve da stignemo – rekla je Anja i ispričala koliko joj znači podrška supruga:

-Bez podrške i razumevanja niste ispunjeni i ne možete da radite ništa. Pogotovo ovo naše, ostaneš do kasno na snimanju, često se ustaje ranije ujutru. Nema se toliko vremena za porodične skupove i obaveze, ali hvala Bogu, svi se dobro razumemo i srećemo kada treba. Važna je podrška i bez toga nema zdravog odnosa.

Ceo razgovor sa Anjom Mit pogledajte u videu na početku teksta.

458289628 18416709223075141 5326709645931203977 n 768x768 1
Instagram/anjamitofficial

BONUS VIDEO – Svadba Anje Mit

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković