Voditelj drži do sebe, objavio snimak iz svog doma kako se neguje: „Jeftino kod Žike“ VIDEO

Voditelj emisije „Nikad nije kasno“, producenet i muzičar Žika Jakšić objavio je video iz svog doma, gde je pokazao kako se neguje.

Naime, on se pre nekoliko dana vratio sa puta, a odmah nakon što je stigao u Beograd, pozvao je jednu ženu da mu uradi pedikir.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO MUNJA ok

Ovaj tretman voditelj radi već godinama, a sada je snimio ceo proces i svojim komentarima je nasmejao sve.

-Pečurke, parmezan, jeftino. Samo kod Žike, puna kofa – rekao je Žika u videu i nasmejao sve pratioce na Instagramu.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 10

Podsetimo, Žika je čovek koji drži do sebe i redovno brine o svom izgledu, a nedavno je u emisiji „Nikad nije kasno“ otkrio da želi da ide na podmlađivanje.

-Doneo sam odluku, hoću da idem da se popravim, što da ne. Imam 60 godina, evo i Dragana ide malo da se čačne i to je u redu. Moja doktorka je specijalista za kapke i za grudi, ali kod mene grudi ne treba da se rade. Želim malo da mi podočnjake makne, da mi podigne kapke, da se zategnem, biću kao Japanac. Ovu sliku nosim i rećicu joj da me ovako napravi – ispričao je voditelj u jednoj od emisija.

BONUS VIDEO – Žika Jakšić o estetskim korekcijama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković