Ceca progovorila o mestu u „Zvezdama Granda“: „Ničija stolica nije fiksirana“ VIDEO

Ceca Ražnatović vratila se juče nakon jednog dana pauze u „Zvezde Granda“, a pred našim kamerama govorila je o mestu žirija u najgledanijem takmičenju.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Sanje Vučić da je Cecina stolica u žiriju udobna, ali da ima loš položaj pevačica je rekla:

-Nemamo mi još fiksnu stolicu. Još uvek izvlačimo gde će ko da sedi za sada, pa se šetamo sa broja na broj, ali ne znam da li ćemo kasnije kao mentori opet da izvlačimo brojeve.

IMG 0237

Pevačica i članica žirija u „Zvezdama Granda“ otkrila je i da li ima omiljeni broj u tim izvlačenjima, odnosno da li preferira određenu poziciju za stolom za kojim sedi žiri.

-Najbolja je sredina jer je najbolja preglednost, ali svaki član žirija zaslužuje lepu poziciju. Na primer, one krajnje pozicije na uglovima, jedan i osam, kad se podigne zidić ja ni ne vidim kanidata. Ali dobro – objasnila je Ceca za Grand.

IMG 0230

Ceca je priznala i da li ovoga puta priželjkuje prvo mesto za nekog od kandidata sa kojima bude radila kao mentor, nakon trijumfa u prošloj sezoni.

-Svaki put se puca na pobedu. Šalim se, neka pobedi najbolji – naglasila je Ceca.

ceca 1

Inače, Ceca Ražnatović juče se nije pojavila na snimanju „Zvezda Granda„, te je umesto nje u sudijsku stolicu sela njena koleginica Sanja Vučić, a danas je otkrila razlog zbog kog nije došla na snimanje.

Kako je rekla za Grand, poslednjih dana bila je bolesna, a završila je čak i na infuziji.

-Nisam baš dobro. Za moj sjajni luk izgled je zaslužna infuzija – rekla je Ceca za Grand.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 33

Kako je izgedao dolazak Cece Ražnatović na današnje snimanje „Zvezda Granda“ pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović i Šejla Zonić – Intervju nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: A.Dačić