Pesma Dragane Mirković završila u hit filmu, pevačica do premijere nije znala ništa o tome (VIDEO)

Mada je ove godine na turneji oborila sve rekorde u regionu, život Dragane Mirković poslednjih dana mnogo je više u znaku sedme umetnosti.

Ona je najpre imala priliku da se druži sa zvezdama predstave „Laž“ u Beču, da bi potom saznala i da je njena pesma „Tamo gde je milo moje“ emitovana u filmu „Megdan“ Alekse Balaševića.

WhatsApp Image 2024 10 14 at 16.27.15 1
Privatna Arhiva

Dragana je pred vikend sa prijateljima bila jedan od specijalnih gostiju na izvođenju hit predstave u glavnom gradu Austrije, a sve na poziv ekipe na čelu sa Milošem Bikovićem.

Glumačkoj i muzičkoj zvezdi ovo nije prvi put da se druže pa je Dragana tako bila gost na beogradskom izvođenju predstave, a tom prilikom su otpočeti i dogovori da se deo filma „Južni vetar 3“ snima u dvorcu u vlasništvu pevačice.

Dragana Mirkovic foto Grand 5

Ali dok se za „Južni vetar“ već znaju i neki detalji, ono što je za Draganu bilo iznenađenje jeste informacija da je trenutni hit film „Megdan“ obogaćen njenom muzikom pa se u jednom delu ovog ostvarenja može čuti muzika njene pesme „Tamo gde je milo moje“, što je regionalna zvezda i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva/Grand,
Autor: Grand