Keba postaje glumac, sve otkrio javno: „Nije bitno kakva je uloga“ VIDEO

Pevač Dragan Kojić Keba pojavio se danas na snimanju „Zvezda Granda“ i to kao zamena Snežane Đurišić.

Kako je nasmejan stigao na snimanje, za Grand je otkrio tajnu uvek dobrog raspoloženja, a onda je obelodanio da želi da postane glumac.

-Život jeste jedna anegdota, uvek, svakog dana, ako ga tako doživljavaš. Kao što je danas lepo sunce i da je kiša, moje raspoloženje ne bi bilo drugačije – rekao je on za Grand, pa se dotakao kolega koji nekada i baš nisu raspoloženi u javnosti:

-O drugima nikada ne pričam, da li bile kolege ili ne. Sve je individualna stvar, možda sam trebao da upišem glumu. Možda sve ovo samo dobro glumim.

keba 1

Pevač je zatim priznao da je oduvek želeo da se oproba u glumi, što će mu po svemu sudeći poći za rukom.

-To mi je neostvarena želja, hoću da se oprobam, ali da bude glavna uloga. Može i neka mala ili sporedna uloga, nije bitno kakva je uloga, već kako je odratite – kazao je pevač, a onda otkrio koji filmski scenario priželjkuje:

-Voleo bih da jedan deo uloge bude pevački, da otpevam nešto, a ovo drugo moglo bi da bude bilo šta. Kada mi neko kaže da nešto ne mogu, ja odmah podignem lestvicu i dokažem da mogu.

keba 2

Ceo razgovor sa Draganom Kojićem Kebom, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Keba na snimanju „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: E.Srdić,
Autor: A. Milinković/A. Dačić