Ko je Mustafa Mangić kome je Šaban Šaulić bio sve? „Osećao sam se kao da mi je otac umro“ VIDEO

Mustafa Mangić ove nedelje u šouu „Nikad nije kasno uspeo je da svojim glasom, ali i emocijom fascinira milionski auditorijumom.

Srećan i ponosan što je ponovo na sceni ili kako on kaže na svom terenu, stao je pred Grandove kamere i otkrio kako se oseća dok živi svoj san u šestoj deceniji.

-Postoji uvek doza treme do prve strofe, a onda te publika primi i živite za taj momenat – rekao je Mangić.

0A0A0427 1

Mustafa je otkrio da je odluka da se preseli u Švajcarsku bila jedna od težih odluka u njegovom životu.

-Živim u Švajcarskoj od 1998. godine, a oženio sam se 2000. Bila su nesretna dešavanja, zato sam otišao u Švajcarsku, tamo sam našao svoj život. Čim sam došao, našao sam jedan klub i tu sam počeo da pevam. Bilo je bura, oluja i svega, bilo je momenata kada sam skroz prestao sa muzikom, a poslednjih par godina se vraćam jer je pevanje moja duša – ispričao je takmičar.

MUSTAFA MANGIC 51 GOD. LUZERN 3

Mangić je imao priliku da tokom svoje karijere peva sa mnogim velikim zvezdama, među kojima su Šemsa Suljaković i Mitar Mirić.

Pored toga, Mustafa je otkrio da je imao čast da lično upozna i folk divu Cecu Ražnatović.

-Kod nas je bio hotel u koji su dolazile javne ličnosti. Sećam se momenta kada je Ceca nastupala, ja sam bio napolju, ispred hotela i ona se okrenula i pozvala me da dođem, tada me je poljubila, to je bilo za mene vrh, imao sam 12 godina, bio sam dete. Uvek sam imao nekakvu vezu sa poznatim pevačima. Sedeo sam u kafanama sa Đanijem, Šakom Polumentom, Draganom Mirković… – istakao je on.

0A0A0423

Mustafa je istakao da posebno mesto u njegovom srcu zauzima Šaban Šaulić, čije pesme su oduvek imale veliki značaj za njega.

-Dan kada je Šaban Šaulić umro, kao da mi je otac umro, ja sam živeo u njegovim pesmama. To najviše zna moja supruga i moji prijatelji koji provode vreme sa mnom. Imao sam 14 godina kada sam bio da slušam kako peva i uvek sam imao želju da ga lično upoznam. To je čovek koji je otpevao sve i o svakome – ispričao je takmičar.

IMG 3239

BONUS VIDEO: Mustafa Mangić – Nikad nije kasno – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Milinković