Nakon proživljenog nasilja, Lidija Rade otvorila dušu i otkrila kako je prebrodila pakao: „Svi treba tako da razmišljaju“ VIDEO

Lidija Rade (52), majka učesnice „Zvezeda Granda Stele Rade pojavila se u emisiji „Nikad nije kasno“ i nastupom oduševila čitav region.

Ćerka joj je pružila podršku u studiju, a čim je sišla sa scene, Lidija je sa Stelom stala ispred Grandovih kamera.

-Bilo mi je fantastično, osećam se ugodno na sceni, baš sam uživala – započela je Lidija sa osmehom na licu.

lidija rade 1

Stela se prisetila perioda kada je ona nastupala na velikoj Grandovoj sceni, ali je priznala da je i danas imala tremu dok je gledala majku da nastupa.

-Ona je najveći ponos u mom životu sigurno, ali ovo danas je bilo jako lepo za gledati. Sad razumem ono kada je rekla „Imam veću tremu kada ti nastupaš“, tako da sam i ja danas imala veću tremu od nje. Baš budi uspomene studio, možda mi je to i pojačalo tremu, jer znam kakav je osećaj. Noge su mi klecale, kad god bih kročila na tu scenu – ispričala je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, pa dodala:

-Ne planiram da idem na takmičenja više, imam svoj put koji sam sada odabrala i mislim da treba da idem tuda. Imam ljude oko sebe sa kojima to delim, ali lepo je setiti se.

lidija rade 4

Ukoliko Lidija prođe u naredni krug, njih dve će imati priliku da zajedno stanu na scenu i ukrste glasove, a evo kako je Stela to prokomentarisala:

-To bi objedinilo doživljaj.

Screenshot 2024 10 14 113602

Nakon životnih nedaća koje su je zadesile, Lidija je otkrila kako je ostala jaka.

Ono što smatraju problemom neka prestanu i gledaju na to kao na trenutnu životnu situaciju. Kada se sretnemo sa teškim situacijama, gledamo unapred da će sve biti dobro i da je sve sa nekim razlogom i svi treba tako da razmišalju– poručila je učesnica.

Stela je za kraj otkrila koliko joj znači podrška majke i da smatra da bez nje ništa ne bi postigla.

-Ona je brinula za mene da bih ja nešto napravila. Ne smatram da imam neku karijeru, tek sam počela, ali želim imati karijeru, ali bez nje je apsolutno nemoguće. Ona je trpela moje gluposti koje su rezultirale ovim što jesam i radim danas – zaključila je Lidijina ćerka.

BONUS VIDEO: Lidija Rade – Nikad nije kasno – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / L. Cvetković,
Autor: K. Marković / A. Milinković