Ovan, Lav i Strelac od 9. oktobra otkrivaju važne životne istine, retrogradni Jupiter donosi nepovratne promene

image 4

Deseti mesec doneo nam je pravi kosmički cunami, a moćne astrološke uticaje dodatno će pojačati Jupiter, koji od danas, 9. oktobra, započinje svoje retrogradno kretanje.

Poznato je koliko retrogradnost planeta utiče na našu sudbinu i često ima lošu reputaciju. Međutim, Jupiter, koji će zadržati retrogradni hod do 4. februara 2025. godine, u promenljivom vazdušnom znaku Blizanaca, donosi posebne mogućnosti za lični razvoj.

image 5

Dobra vest je da ovaj godišnji astrološki događaj može biti izvor mudrosti i rasta, ukoliko znate kako da iskoristite njegove uticaje.

Jupiter, najveća planeta u našem solarnom sistemu, poznat je kao veliki benefik. Njegova svrha je da donese bogatstvo, radost, znanje i mudrost. Tokom svoje godišnje retrogradnosti, koja traje otprilike četiri meseca, deluje da se Jupiter kreće unazad kroz nebo, pružajući nam priliku da preispitamo svoja uverenja i ciljeve.

image 6

Za tri Zodijaka, retrogradni Jupiter će doneti značajne promene, a jedan od njih će biti najviše na udaru.

Ovan

Dragi Ovnovi, ovaj period će vas naterati da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Zapitajte se da li se nalazite na pravom putu.

Očekujte trenutke introspekcije, koji će vam pomoći da preispitate svoje projekte i naučite kako da delujete promišljenije.

image 6 1

Lav

Lavovi, Jupiter će vas podstaći da razmotrite kako se predstavljate svetu. Živite li autentično? Pripremite se za introspektivne trenutke i zapitajte se: „Jesam li srećan u onome što radim?“. Ovo je prilika za lično istraživanje.

image 6

Strelac

Kao znak čiji je Jupiter vladar, retrogradnost će vas posebno pogoditi. Očekujte da preispitate svoja filozofska uverenja.

Možda ćete otkriti da su neka stara uverenja izgubila svoju vrednost. Ovaj ciklus će vas podstaknuti da tragate za dubljim istinama o životu. Iskoristite ovaj period da se usredsredite na lični razvoj i introspekciju, piše luftika.rs.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K. Marković