Zbog njega se Mile Kitić držao za glavu, a Šerif Konjević plakao kao kiša (VIDEO)

Pored Dobrile Čabrić koja gazi ka stotoj, najstariji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ je Vladan Simić koji je u 72. godini života odlučio da ostvari svoj san u Žikinoj emisiji pre samo dve godine.

Iako se muzikom nikada nije bavio profesionalno, Simić je uspeo da rasplače Šerifa Konjevića i oduševi Mileta Kitića.

vladan simić
Vladan Simić

Numerom Safeta Isovića „Kad sretneš Hanku“ Vladan je dirnuo srca svih u studiju, ali i srca milionskog auditorijuma koji ga je osim zbog talenta zavoleo i zbog neverovatne emocije i skromnosti.

-Ja sam emotivac, suze su mi krenule, verujem i Žiki i svima u studiju. Stvarno nemam reči za Vašu interpretaciju, donosite sevdah na neki poseban način. Neka Vam Bog podari zdravlja sto godina, a ja bih voleo da se nekad i privatno družimo i zapevamo. Svaka čast – poručio mu je tada Šerif kome su oči bile pune suza, a takmičar nije ostao imun na njegove reči:

-Kad mi to kaže Šerif Konjević koji je trenutno najbolji pevač u Srbiji onda ne znam šta bih ja još mogao da očekujem, to je nešto što ne može da dobije svaki čovek, za sve oni kažu da dobro pevaju, ali ovakav komentar mislim da retko ko može da dobije zaista.

šerif konjević

Ništa manje emocije nije izazvao ni kod Nede Ukraden koja ga je sve vreme pomno pratila.

Ja sam ostala bez teksta. Vladane, ti si negde moja generacija i mnogo si me iznenadio. Pevač koji odabere ovu pesmu, mora da zna da peva, mora da zna i intonaciju i dinamiku i ogroman raspon i ogromno nijansiranje, ma svaka ti čast!– oduševljeno je rekla pevačica.

vladan simić
Vladan Simić – Nikad nije kasno

Inače, Vladan Simić je pune tri decenije radio kao vozač, a pevanjem se bavio iz hobija.

Kako je svojevremeno ispričao za Grand, otac mu je branio da kroči u svet estrade zbog čega je sa samo šesnaest godina pobegao od kuće i otišao u Bosnu gde je nastupao po kafanama.

IMG 9687

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović