Viki Miljković ne poklanja stanove kolegama, otkrila i zbog čega: „Ne dobija se to tako lako“ VIDEO

Fanovi Viki Miljković sa nestrpljenjem iščekuju izlazak novog albuma koji najavljuje, a pred današnje snimanje „Zvezda Granda“ otkrila i kada će nove pesme ugledati svetlost dana.

Biće oko Nove godine. Vreme je hiperprodukcije. Pesme se brzo slušaju, brzo im prođe vreme, a to nije ni malo jeftino. Traži dosta angašovanja, vremena i novca. Imam dosta pesama, izdavaću malo češće– kaže Viki.

viki miljkovic 2

Viki je sinoć gostovala u jednoj emisiji sa Milicom Todorović kada se povela priča oko kupovine nekretnina koje inače prodaje Miljkovićeva, međutim ona ne planira da poklanja stanove kolegama.

Milica ga dobiti neće, a kupiti hoće. Ne dobija se stan tek tako lako, to mora da se zaradi. Milica je jedna vredna talentovana devojka, koja je radila i zaradila i doći će da ga kupi– iskrena je pevačica.

viki miljkovic 6

Viki je govorila i o katastrofi koja je zadesila Bosnu koju često posećuje i gde redovno nastupa zbog čega se uključila u akciju pomoći.

Nerminov tata je veliki humanitarac kao i cela njegova porodica. On je sa spasiocima na terenu. Dosta sam se naslušala potresnih priča. Jako mi je žao i teško, potrudićemo se da budemo ljudi, da pomognemo koliko god možemo– tvrdi pevačica i dodaje:

Nisam razgovarala sa drugim kolegama, osim sa Cecom koja će se isto uključiti u akciju.

viki miljkovic 8

BONUS VIDEO- Viki Miljković u miniću:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: S. Čumić/ A. Dačić