Nenad Vitorović uputio javno izvinjenje žiriju „Zvezda Granda“: „Osećam se glupo“ VIDEO

Iako je pokupio sve simpatije u „Zvezdama Granda“, Nenad Vitorović se nakon nastupa izvinio žiriju najgledanijeg takmičenja pred Grandovim kamerama.

Tokom biranja mentora, takmičar se našao u pomalo neprijatnoj situaciji, kada je sistemom eliminacije morao da odabere svog mentora.

0A0A0868 2

Bilo mi je jako teško, stvarno se izvinjavam žiriju. Voja mi je rekao da prvo sve eliminišem, pa da izaberem mentora za sebe. Osećao sam se glupo, nadam se da mi neće zameriti. Bilo bi mi najlakše da sam odmah rekao koga želim – objasnio je Nenad u razgovoru za Grand i otkrio zbog čega je odabrao Cecu Ražnatović:

-To je ta muzika, pop-rok, mislim da ona može dobro da radi sa mnom. Mogao je i Đorđe David, ali nekako ja volim da pevam i narodnjake. Zato sam mislio da je Ceca taj paket.

NENAD VITOROVIC 26 GOD. LESKA 7

S obzirom da se nakon godinu dana ponovo pojavio na velikoj sceni, Vitorović je otkrio kakav je sada osećaj biti deo najgledanijeg muzičkog takmičenja.

-Mogu vam reći da je lep osećaj kada ovo sve doživite. Drago mi je što je ispalo ovako, zadovoljan sam – priznao je takmičar.

Nenad se zatim prisetio i prošlogodišnjeg nastupa na Grandovoj sceni, kada je u prvom duelu izgubio od Elsana Pilice.

-Tada nije bilo žao što sam ispao u prvom krugu, imao sam jaku konkurenciju – rekao je Nenad.

0A0A0865 4

S obzirom da potiče sa Kosova i Metohije, iz mesta Lešak odakle je i pevačica Dragica Radosavljević Cakana zanimalo nas je da li je viđa u rodnom kraju.

-Nisam je dugo video, ima već nekoliko godina. Ranije je kod nas postojalo takmičenje pa su dolazile pevačice, bila su Ana Bekuta i Snežana Đurišić, a Cakanu baš nisam video od tada – otkrio je Nenad u razgovoru za Grand.

BONUS VIDEO – Nenad Vitorović nastup „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: