Zašto Rada Manojlović uvek vrti kosu? Konačno otkrivena tajna (VIDEO)

Od kada se pojavila na sceni pre 20 godina, pevačica Rada Manojlović privlačila je veliku pažnju i publike i medija kako glasom i stasom.

Osim njegog izgleda i pevanja, svi su godinama komentarisali da pevačica ima tikove jer tokom svakog nastupa dira kosu.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 25092024 FOTO LUKA 3 ok 1

Sada je rešila da stavi tačku na sva nagađanja, pa je u emisiji „Zvezde Granda specijal“ otkrila zbog čega stalno prebacuje kosu.

-Uvek sam bila neko ko je sebi nalazio mane, volim sebe, ali sam sa tim manama nekako ograničila sebe. Uvek sam gledala da se ne ugojim previše, čim primetim malo, ja se ograničim. Previše sam aktivna na nastupu, zato sam uvek i znojava i zato uvek prebacujem kosu sa ramena na drugo rame – rekla je ona za Grand i dodala:

-Jedino me to održava u kondiciji, a što se tiče figure uvek sebi nađem neku zamerku. Da se sada skinem ovde, videli biste i vi neke moje falinke, ali da sada ne tražim dlaku u jajetu, dobro je.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 25092024 FOTO LUKA 11 ok 1

Šta je sve Rada Manojlović u emisiji rekla o svom fizičkom izgledu, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Rada Manojlović o menadžeru

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković,
Autor: A.Milinković