Žiška nastupala sa velikim estradnim zvezdama, otkrila koji poznati pevač je oduševio: „Svirao je sa pivskom flašom, zabavljao je publiku“ VIDEO

Živica Stevović (56) zvana Žiška iz Kruševca našla se u takmičenju „Nikad nije kasno“ kako bi ispunila veliku želju svojoj majci, a tokom višedecenijske karijere sarađivala je sa mnogim poznatim pevačima, pa je iz prve ruke otkrila i kako su izgledali počeci fenomenalnog Dejana Ćirkovića Ćire.

Žiška je u razgovoru za Grand ispričala kroz kakav rolekoster emocija je prolazila u poslednjih mesec dana, a majka joj je bila glavni motiv da se prijavi za popularni šou.

0A0A0570

-Došla sam da bih ispunila ženu majci. Nisam bila u prilici to ranije da učinim. Imala sam dosta nastupa, pevala sam dugo, ali eto njoj je bila želja da ja dođem i ovde nastupim, a moja je želja bila da joj se ostvari taj san. Dugo pevam i volim svoju majku, i želim da svako poštuje i voli svoju majku i da je ceni dok je ima – ispričala je takmičarka.

Živica se inače dugo bavi muzikom i tokom karijere neizbežno je bilo da se sretne sa mnogim muzičkim zvezdama.

-Punih 30 godina pevam, i pevala sam sa poznatim pevačima, sa Zlatom Petrović, Viki, Natašom, kao i sa Ćirom. Sa njim sam nastupala još dok nije bio popularan, pre „Ritma srca“. Radili smo zajedno tri meseca u Varvarinu – rekla je Živica i otkrila kako su izgledali nastupi Dejana Ćirkovića Ćire, inače velikog Žikinog prijatelja na početku karijere.

IMG 2493 1

-Ćira je svirao malo gitaru. Sa pivskom flašom svirao je „Ševu“, izvodio je tamo neke svoje smeške i zabavljao publiku. Bili smo ekipa – priznala je Žiška koja je kasnije nastavila saradnju sa brojnim orkestrima poput sastava „Live bend“, „Esperado“, „Intermeco“, kao i „Vatrenim srcima“ čiji je bila član.

Takmičarka je otkrila da iako ima podršku svoje dece, oni ipak nisu bili u prilici da dođu sa njom u studio.

-Ćerkica ima malu bebu i nije mogla da dođe zbog toga, a sin je na moru. On inače peva i strane i naše pesme, i još bolje peva od mene. Bavi se muzikom – priznala je takmičarka.

IMG 2476 1

Učesnica šoua „Nikad nije kasno“ ispričala je i da se nedavno suočila sa pravom smenom lepih i onih manje lepih događaja u porodici.

-Otac mi je preminuo, nedavno je prošlo 40 dana i zbog toga sam malo više u emociji. Nije baš lako, jer mi se tog meseca izdešavalo mnogo toga. I svadba, i punoletstvo, i tih 40 dana… Kako da kažem, oca ću uvek u srcu da nosim… – rekla je Živica.

ZIVICA STEVOVIC 55 GOD. KRUSEVAC 2

Ona je istakla i da je od oca nasledila muzički talenat.

-Moj otac je isto bio muzikalan ali nije želeo da peva. Ali i čitava porodica mi je muzikalna. Još dok su mi deca bila u stomaku ja sam pevala. I pored kreveca sam pevala kad su bili mali. Sin je još prilikom krštenja kao beba pevao u zanosu zajedno sa sveštenikom – naglasila je Žiška i podelila za Grand razmišljanja i dalje planove:

-Volim muziku, od malih nogu sam pevala i kao solista u kulturno-umetničkom društvu, i u horu. Pevala sam i svirala harmoniku i putovala profesionalno 30 godina širom Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije, a bila sam i u Nemačkoj. Volela bih da nastavim da se bavim muzikom, ali sada trenutno radim neki drugi posao i povremeno nastupam na nekim veseljima.

0A0A0568

Takmičarka je otkrila i zbog čega ima nadimak Žiška.

-Jesam bila stvarno vatrena žiška, temperamentna osoba sa juga, jer ja sam inače Nišlijka. A u Kruševcu sam udata, ali srećno razvedena. Ne žalim zbog toga. Srećna sam što imam decu i unuke. Volim porodičan život, a volim i da uveseljavam ljude na veseljima – zaključila je Žiška koja smatra da nikad nije kasno za pozitivne promene u životu.

BONUS VIDEO: Živica Stevović Žiška – Nikad nije kasno – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić