Oni se bore za nastavak takmičenja, a samo vi odlučujete ko prolazi dalje

ipiccy image 4 1

Sjajni nastupi i odlična muzika obeležili su i ovu epizodu muzičkog šoua „Nikad nije kasno„, a pravila su takva da se dva takmičara bore za nastavak svog učešća putem vaših glasova.

Dvoje učesnika nalaze se na Fejsbuk glasanju koje je otvoreno do utorka u ponoć, a to su  Zoran Mihajlović Furuna i Živica Stevović.

glasanje 1

Simpatični takmičar iz Kragujevca osvoijio je simpatije harizmom i neuobičajenim nadimkom Furuna, a pokazao se i kao izuzetno duhovit, davši obećanje da će do sledećeg kruga da skine 10 kilograma i da namesti zube.

IMG 2444 1

Pogledajte u videu ispod kako je izgledao njegov nastup:

Zgodna Kruševljanka unela je ogormnu energiju u studio zbog čega su je sa razlogom odmah nazvali Žiška, jer inače pravi „vatrenu atmosferu“ gde god nastupa, u šta su se na licu mesta uverili i svi u studiju.

IMG 2472

Pogledajte u videu ispod kako je izgledao njen nastup u sinoćnoj emisiji muzičkog takmičenja „NIkad nije kasno“:

I Furuna i Žiška bili su sjajni u svojim nastupima, a ko će od njih dvoje proći u sledeći krug takmičenja odlučujete isključivo vi, i to putem vaših glasova.

Inače, Saša Milošević Mare, Goca Lazarević i Šejla Zonić bili su na velikim mukama kao članovi žirija, jer su zaista i ovoga puta svi učesnici bili na visini zadatka.

0A0A0526 1

Iz sinoćnog šoua u naredni krug takmičenja prošli su odlukom žirija: Marijana Soldat BogojevićSrđan ZdravkovićIsidora Jovanović, dok je publika u studiju glasala za Muhidina Kadića.

Zoran Mihajlović Furuna i Živica Stevović za opstanak u takmičenju bore se na Fejsbuk glasanju i sada je trenutak da podržite jednog od njih dvoje.

ipiccy image 5 1

Podsećamo vas da glasanje traje 48 sati i da samo jedan takmičar prolazi u naredni krug takmičenja. Svog favorita možete podržati klikom na link (OVDE).

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 4

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić