Oglasila se Ana Sević nakon što je Darko Lazić postao otac, obratila se i Katarini (FOTO)

Darko i Kaca 768x512 1 1

Pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić postao je danas otac treći put. Njegova supruga Katarina rodila je zdravu devojčicu kojoj su dali ime Srna.

Nakon što se Kaća porodila, oglasila i Darkova bivša supruga, voditeljka „Zvezda Granda“ Ana Sević koja se obratila novopečenim roditeljima.

-Dobro nam došla devojčice – napisala je Ana na Instagramu gde je označila Darka i Katarinu.

Hvataj 12

Podsetimo, Kaća Lazić tokom trudnoće bila je veoma aktivna, te je tako gotovo celu trudnoću pratila pevača na njegove nastupe, a pre samo četiri dana bila je sa njim u jednom klubu gde je pevao.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA 77

Inače, Ana je za Grand na jednom snimanju „Zvezda Granda“ govorila o odnosu sa Darkom i njegovom suprugom Kaćom.

-Mog bivšeg supruga sada više viđam, nego kada smo bili u braku. Jako sam srećna zbog njih, i Katarine i njega, radujemo se svi prinovi  – rekla je voditeljka, pa dodala da li će joj davati savete oko majčinstva:

-Uvek sam tu za sve savete, za sve ljude koje poznajem. Prošli smo sve, isprobali smo sve, troje dece. Naravno, svako dete nosi neke inovacije.

BONUS VIDEO – Darko Lazić intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković