„Nije mi bio problem ni da nekome opalim šamar“, Biljana Sečivanović iskreno o početku karijere

BILJANA SECIVANOVIC MUZ

Pevačica Biljana Sečivanović nikada nije krila da na početku muzičke karijere nije imala podršku roditelja.

Ona je nedavno za Grand ispričala da njeni roditelji nisu bili potiv muzike, već je problem nastao oko toga što se uz pevačice lepe razni epiteti.

-Nije im bilo jednostavno, za sve pevačice se odmah kače epiteti, kako uzmeš mikrofon, tako ti zakače pet etiketa, nema veze da li ti to zaslužuješ ili ne. Možeš da imam oreol oko glave, džabe sve i treba s tim da se pomiriš – rekla je Biljana za Grand i dodala:

-Moji roditelji su mene poznavali, a ja sam u to vreme kada sam počinjala bila jako drčna, nije mi bio problem ni da nekome opalim šamar. U početku je tata išao na nastupe, tako sam i ja bila sigurnija i bezbednija. Ulaziš u neki svet gde nikada nisi bio, ima i pijanih ljudi, nije ovaj posao baš lak.

Nakon vesti da se povlaci sa scene oglasila se Biljana Secivanovic 1

Samo nekoliko meseci kasnije njeni roditelji su shvatili da se ona dobro snašla u poslu, pa je njen otac kasnije i inicirao da se ona prijavi za „Zvezde Granda“.

-Na kraju sam imala podršku, otac je zaslužan za to što sam se ja pojavila u „Zvezdama Granda“. Jesu se protivili u početku, samo oko toga kakvo je to zvanje pevač. Očekivali su da upišem fakultet, za njih je samo bili prerano kada sam počela da pevam – kazala je ona.

BONUS VIDEO – Kuća Biljane Sečivanović


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković