Nakon dva spektakla u Areni, srpska Šakira snima još jedan duet sa stranom zvezdom

0A0A0415

Nakon velikog beogradskog spektakla koji je nedavno održala u Areni i to dve večeri zaredom, Tea Tairović ne staje sa poslom.

Zahvaljujući veoma uspešnim i produkcijski zahtevnim i skupim nastupima, srpskoj Šakiri, kako je mnogi zovu, zakazani su brojni koncerti, kako u Srbiji, tako i u regionu, a njen raspored popunjen je čak do polovine 2025. godine.

0A0A0483

Prvi sledeći susret sa publikom, Tea je zakazala 11. oktobra u hali Čair u Nišu, a otkrivamo vam da će jedna od gošći na ovom koncertu biti pevačica Edita Aradinović, dok ostale goste pevačicin tim drži u strogoj tajnosti.

23. novembra ove godine, u Bugarskoj, tačnije u Areni Sofia, Tea je zakazala sledeći susret sa publikom, te je pripremila nešto što će iznenaditi sve, a još jedan spektakl zakazala je za 30. novembar, kada će zapevati pred publikom u Skoplju.

0A0A0446

Kako ekskluzivno saznajemo Tea nakon dueta sa Galenom i Azisom snima pesmu sa još jednom internacionalnom zvezdom čije se ime za sada drži u tajnosti, pa samim tim je jedina koja je napravila internacionalne kolaboracije i počela da svetske zvezde dovodi u Beograd.

BONUS VIDEO: Tea Tairović – Koncert Arena – 22.09.2024

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand