Mili uporedio takmičarku sa članicom žirija: „Ima divnu boju glasa“

lidija muratović

Lidija Muratović (23) iz Šapca večeras je prvi put okušala svoju sreću na Grandovoj sceni, a iako je dala sve od sebe, moraće da se bori za prolaz u baražu.

Takmičarka je dobila pet panik tastera, ali ipak, nije ostala bez podrške.

Lidija Muratović – Live:

Veliku pometnju izazvao je Milijev komentar, a najburnije je odreagovala Snežana Đurišić.

-Nemaju pojma bre. Devojka ima divnu boju, ima pun glas. Vidi se da treba da radi, bilo je falševa, bilo je straha, ali, naspram onih kojima smo davali glasove, ona je Snežana Đurišić – rekao je Mili, što je Snežu mnogo iznerviralo:

-Je l‘ si ti bre normalan? Šta si popio danas? – dobacila je ona.

lidija muratović zvezde granda

Snežana se zatim obratila takmičarki i uputila joj dobronamerne savete.

-Devojko, samo da ti kažem nešto. Neću da komentarišem ovo što je rekao Mili, svako ima pravo da priča šta god hoće. Poptuno je sve pogrešno postavljeno kod tebe pevački. To je ogroman posao, mislim da čak kroz čitavo takmičenje ne bi bilo dovoljno vremena da se to ispravi. Da si ti muzikalna i da imaš talenat, to stoji, jer da nisi ne bi bila ovde i ne bi bila primljena – rekla je ona.

0A0A0881 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / L. Cvetković,
Autor: K. Marković