Enis Bešlagić uručio Dragani i Žiki specijalan poklon: „Srediću ti da sediš pored Patrijarha“ VIDEO

U emisiji „Nikad nije kasno“ publika je navikla na mnoga iznenađenja, ali ovog puta je atmosfera bila posebno emotivna kada je Enis Bešlagić priredio neočekivani poklon za Draganu Katić i Žiku Jakšića.

Naime, Bešlagić je odlučio da im dodeli posebnu nagradu koju je sam osmislio i koja za njega ima poseban značaj jer je dodeljuje isključivo ljudima i emisijama koje smatra izuzetno važnim i zaslužnim.

ENIS BESLAGIC NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 59

-Imam nešto za vas – započeo je Enis, na šta će Žika:

-Dođi ovamo kod nas. Molim vas za aplauz, nešto nam je Enis spremio, a ja mislim da znam šta je, ali pustiću njega neka kaže.

0A0A0367

Enis je zatim objasnio o čemu je reč, što je izazvalo oduševljenje kako kod voditelja, tako i kod publike.

-Imam jednu predstavu koja je autobiografska priča i već nekih sedamdeset puta od prošlog puta kada sam rekao da ću imati predstavu sam napravio. Ovo je predstava koja je više misija ljubavi, tako je nazivam i sad radim jednu mini turneju, pored toga što je svetska, za mene je bitna. Zagreb 8. oktobra, Beograd 9. oktobar i Sarajevo 10. oktobar. Ovo je moja nagrada koju sam ja radio zajedno sa Ivicom Propadalom i ja tu nagradu dodeljujem bitnim i meni dragim ljudima, projektima i emisijama koje su ulepšavale naše živote. Tako da, vaša emisija zaslužuje moju nagradu koju upravo dodeljujem – ispričao je Enis i uručio nagradu Dragani Katić, koja se potpuno oduševila:

-Hvala ti puno, ja sam mislila da ćeš ti nama ovo u Beogradu u „Mts Dvorani“ dodeliti, ali ipak si odlučio ovde, divno iznenađenje.

0A0A0376

Žika se uz karakterističan smisao za humor odmah našalio sa Enisom i izrazio je želju da mu u narednoj predstavi obezbedi mesto u prvom redu.

-Da mi obezbediš u dvorani prvi red – rekao je Žika, a Enis je kao iz topa odgovorio:

-Tebi ću da obezbedim da sediš pored Patrijarha – nakon čega se Žika bez razmišljanja složio.

0A0A0384

BONUS VIDEO: Žika Jakšić o svojoj ljubavnoj vezi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković