Ova pesma se mnogo puta pevala u „Zvezdama Granda“, a samo jedan takmičar je sašio poput Šabana Šaulića (VIDEO)

saban scena

Hiljade muzičkih talenata prošlo je kroz takmičenje „Zvezde Granda“ koje traje već dve decenije, ali su retki oni čiji nastupi su ušli u istoriju ovog šoua.

Jedan od njih je nastup Nikole Ajdinovića Šećera koji je danas na listi top 5 najgledanijih videa na zvaničnom Jutjub kanalu „Zvezde Granda“.

nikola ajdinović šećer

Nikolino izvođenje čuvenog hita Šabana Šaulića pod nazivom „Majko sve ti opraštam“ broji čak 25 miliona pregleda.

Iako nije jedini koji se osmelio da zapeva ovu numeru, Šećerko je prikupio najlepše reči stručnog žirija, pa čak i Dragana Stojkovića Bosanca, za koga često govore da je jedan od najtrožih u sudijskoj stolixi.

-Ti si od svega ovoga što smo do sad čuo za mene najbolji. Tvoja ritmika, intonacija, tvoja fraza, dikcija, ma sve mi je super. Bio bi fantastičan i da sviraš nešto– rekao je Bosanac tada.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC OK FOTO MUNJA 12 768x512 1

Komplimenti su pljuštali i od strane Marije Šerifović, Jelene Karleuše, ali se ipak čekao sud kralja.

Izvođenjem ove pesme, momak od čokolade, kako ga je žiri u šali nazivao, potpuno je iznenadilo Šabana Šaulića.

-Ja sam uglavnom belji zimi, inače imam i ja čokoladnu boju (smeh). Šta reći…. Čekao sam prvu strofu i izgurao si odlično, ali kad si pukao refren shvatio sam da se radi o izvanrednom pevaču. Ne znam kako si ti prošli put ispao, ali ti si vrhunski pevač– poručio mu je Šaulić tada.

saban 768x401 1

U videu ispod poslušajte kako je Nikola Ajdinović izveo Šabanov hit.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Grand/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović