Da li je ona najiskrenija osoba na estradi, Tanja Savić priznaje: ”Uvek sam nadrndana“

tanja savić ide na operaciju

Pevačica Tanja Savić, poznata po svojoj neverovatnoj energiji i emotivnim baladama, u nedavnom intervjuu za “Zvezde Granda specijal” sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem ponovo je oduševila publiku svoju iskrenošću.

Otvoreno je priznala da, uprkos osmehu koji često viđamo, po prirodi zna da bude „nadrndana“. Tanja, koja je uvek bez dlake na jeziku, priznaje da se često oseća neraspoloženo, kao sav normalan svet, iako to javnost ne vidi.

-Privatno sam jako nadrnadana. Evo, iskreno ti kažem. Ja sam došla nadrndana, ja sam od kuće došla nadrndana -rekla je Tanja.

JANA I TANJA SAVIC 41 ok 1

Ipak, njena sposobnost da na sceni ostavi sve brige po strani i uvek pruži duboku emociju protkanu tekstovima i melodija, čini je jednom od omiljenih zvezda domaće scene.

Ono što posebno raduje fanove jeste da se bliži njen veliki koncert u beogradskoj Areni, zakazan za 23. novembar.

tanja savic 36 ok

Tanja obećava spektakl i noć za pamćenje, gde će publika uživati u svim njenim hitovima i jedinstvenoj energiji koju samo ona može da pruži.

BONUS VIDEO – Tanja Savić intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković