18-godišnja zvezda Granda napravila haos u kafani: „Sve se promenilo posle takmičenja“ VIDEO

Mladi pevač i prošlogodišnji učesnik „Zvezda GrandaInel Nukić, bio je potpuni amater kada se pojavio u muzičkom takmičenju, a sada obara sve rekorde, iako ima samo 18 godina.

Tako je nedavno održao svoj prvi nastup u karijeri, a sudeći po reakaciji publike bilo je i više nego sjajno.

image 1

Inel je nastupao u jednoj kafani gde je svojim narodnjačkim repertoarom sve podigao na noge i pokazao da njegovo vreme polako dolazi.

INEL NUKIC 17 GOD. ZIVINICE BIH 15

Kako se može videti na snimku, cela kafana đuskala je u ritmu Inelovog repertoara, a kakvu atmosferu je napravio na prvom nastupu pogledajte u videu na početku teksta.

Sve do učešća u „Zvezdama Granda“ Inel se amaterski bavio muzikom. Razlog za to bilo je školovanje.

-Imao sam dosta poziva za posao, ali sam se u isto vreme školovao i takmičio. Na primer, vratim se u sredu sa snimanja, već u četvrtak imam kontrolni iz matematike ili nekog predmeta, pa nisam imao vremena da radim. Sad kad se škola, hvala Bogu završila, bliži se i kraj takmičenja, tako da ću polako da počnem da snimam pesme i da radim. Mislim da će sve biti dobro- objasnio je Nukić za Grand.

Kako izgleda Inelova kuća u Bosni i Hercegovini pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: I.R.