Pevač Granda nikad oštriji: „Desingerica i Vojaž prvo u zatvor, pa na služenje vojnog roka“

DEJAN ZIVIC GP SNIMANJE 19022024 FOTO MUNJA 1

Kada je odjeknula vest da se ponovo uvodi obavezno služenja vojnog roka, estrada se podelila. Dok neki ne vide nikakvu logiku u toj odluci, drugi deo estrade je ovu vest dočekao sa oduševljenjem.

Pevač Granda Dejan Živić smatra da je obavezan vojni rok odlična stvar i da nikada nije ni trebalo da se ukida.

-Podržavam odluku da se vrati obavezno služenje vojnog roka i voleo bih sve kolege i generalno svi muškarci da odsluže vojni rok. Ako ćemo realno da govorimo, to je nama muzičarima jako dobro jer bi ponovo bili organizovani ispraćaji, što dalje znači još više posla za nas– rekao je Dejan za Grand.

DEJAN ZIVIC PZD SNIMANJE 15122023 FOTO MUNJA 14

Dejan važi za pevača koji otvoreno govori kako o svom životu, tako i o životima drugih muzičara i neretko je vrlo kritički nastojen prema mlađim kolegama, pa i ovoga puta nije ih štedeo.

Živić je rekao da neke od njih bi prvo poslao na robiju, pa kako kaže, kad se malo prevaspitaju, potom u vojsku

-Odmah bih na osluženje vojnog roka poslao sve one koji u svojim pesmama promovišu kriminal i drogu. Ne znam im svima imena, ali neki od njih treba i u zatvor da idu , a onda u vojsku. Prvi na listi su Desingerica i Vojaž, ima ih dosta da ih ne nabrajam. Kad već klincima pevaju o drogi i kriminalu i navode ih na to kroz svoje pesme neka i oni, kao izvođači, vide kako je tamo. Znači prvo zatvor za njih, pa vojska. Naša omladina dosta je skrenula sa puta, tako da svaki vid mere je dobrodošao, mislim da će vojska biti pozivitna mera kojoj niko ne treba da se protivi– istakao je Živić.

BONUS VIDEO: Đula Drini nova pesma

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Ćulibrk