Da se naježiš: Jelena Kostov zapevala Indirin hit, mnogima krenule suze (VIDEO)

Da je jedna od najboljih pevačica koju je iznedrilo takmičenje „Zvezde Granda„, Jelena Kostov dokazala je nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

Jelena je za publiku i gledaoce izvela numeru „Poželela“ Indrie Radić, a njena emotivna interpretacija dovela je neke i do suza.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 70 ok 1

Posle prve numere, pevačica je želela da zagreje atmosferu, pa je uz pratnju orkestra „Nikad nije kasno“ izvela i pesmu „Đavole“ koja je razdrmala sve.

0A0A0347

Nakon nastupa, Jelenu je publika pozdravila ovacijama, dok ni Žika Jakšić nije mogao da ostane imun, pa je odmah pohvalio pevačicu.

-Moram ti reči da si dala posebnu draž ovoj emisiji. Izgledaš sjajno, imaš dvoje dece, pozdravljamo njih i supruga. Izgledaš sjajno i pevaš sjajno, napravila si jednu pauzicu, a sada se vraćaš u velikom stilu – rekao je Žika.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 32 ok

Kako je izgledao nastup Jelene Kostov u emsiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO – Jelena Kostov intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković