Vodimo vas iza kulisa: Pogledajte šta rade članovi žirija pred početak prve emisije, šou je već počeo (VIDEO)

Konačno je došao dan kada ćete uživati u prvoj emisiji nove sezone „Zvezda Granda“, a dok nestrpljivo čekate da otkuca 21 čas ekipa Granda vas vodi iza kulisa.

Članovi žirija stizali su jedan po jedan, skockani, ali i vidno raspoloženi za novu avanturu koja počinje za nekoliko sati.

ana sevic 4

U čuvenom bekstejdžu sve je proticalo u veseloj atmosferi, a uverili smo se da su članovi žirija jedni drugima veoma nedostajali.

Dok su se pojedinci pripremali za spektakularno otvaranje, Svetlana Ceca Ražnatovič, njena kuma Viki Miljković i Marija Šerifović uživale su u ćaskanju koje je trajalo sve dok nisu ušle u studio.

ziri 1

I kada su svi bili spremni, čuvenu osmorku, ali i voditeljski trio koji sada čine Ana Sević, Milan Mitrović i Voja Nedeljković ispratili smo do scene, kakvu do sada niste videli.

I sam žiri se zbunio, ali i obradovao kada je ispred svojih stolica ugledao paravane koji su postavljeni kako ne bi mogli da vide kandidate, ali i svoje kolege i njihove tastere.

0A0A0854 ok
ZIRI ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 3

Nakon tradicionalnog fotografisanja, žiri se udobno smestio u svoje stolice, a to predlažemo i vama.

Spremite iće i piće, okupite dobru ekipu i buzdite uz prvu emisiju nove sezone „Zvezda Granda“, od 21 čas na kanalu Pink televizije.

0A0A0306 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/L. Cvetković/ Grand,
Autor: J. J.