Najmlađa učesnica podbacila u „Zvezdama Granda“, žiri joj ne dozvoljava da odustane: „Ima nade“

almira sadić

Najmađa učesnica prve emisije nove sezone „Zvezda Granda“ Almira Sadić (19) iz Srebrenika pojavila se prvi put na Gradovoj sceni, ali ipak nije uspela da osvoji dovoljan broj gasova i odabere mentora.

Almira se predstavila pesmama „Imaš mene nisi sam“ i „Samo“, osvojila je dva panik tastera i jedan glas podrške od Viki Miljković.

Iako joj je trema odmogla da pokaže sve što je želela, žiri je u komentarima Almiri uputio reči podrške i svi su je ohrabrili da još više vežba kako bi napredovala.

-U početku sam mislila da nema šanse da se isčupa, uzela si pretežak repertoar za tvoje godine i za tvoje verovatno neiskustvo. Kako su pesme odmicale, pred kraj duge si se vratila, mislila sam da je trema. Dopalo mi se to što imaš atak i napad, mislila sam da za tebe ima nade – reka je Viki.

0A0A0501 ok

Mil je u svom komenaru naglasio da je mladu pevačicu večeras koštao pogrešan izbor pesmama.

-Promašila je sve živo, repertoar suprotan. Moraš tek da se nađeš, da se sastaviš sa pevanjem. Imaš snage u glasu, to je jedino, sve ostalo je ćao – kazao je on.

0A0A0584 ok 1

Iako za nju nije glasala, Marija je mladoj pevačici predložila da vežba kako bi bila sigurnija i tačnija u pevanju.

-Više je bilo grešaka, nego tačnih stvari. Ne kaže niko da nije bilo lepih momenata, ali je bilo puno grašaka. Kada bi sve stavili na vagu, to bi bilo ovako baš. Svakako da ne treba da osusteješ, treba mnogo rada, truda i znoja – rekla je Marija.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: