Nekada joj je Karleuša bila mentorka, a sada je očarala Cecu: Jovana Raičević se vratila u ZVEZDE GRANDA

Jovana Raičević

Nakon pet godina Jovana Raičević (31) iz Podgorice ponovo se pojavila u „Zvezdama Granda“. Iako se tada takmičila u mentorskom timu Jelene Karleuše, prvim nastupom u ovoj sezoni očarala je Cecu Ražnatović.

Jovana se publici i žiriju predstavila pesmama „Reset“ i „Ne tiče me se“ i dobila tri glasa koja su joj bila dovoljna da se stekne pravo da bira mentora.

Nakon nastupa, ono koji su glasali za Jovanu dobili su pravo da kažu sta misle. Ceca jedina nije imala zamerku na njeno pevanje, dok su Marija i Đorđe istakli da mora da popravi neke greške.

-Dopala mi se devojka, dovoljan razlog da joj dam glas – rekla je Ceca.

Jovana Raičević

Marija i Đole su se saglasili da Jovana ima još puno da radi, ali su naglasili da je prva pesma bila mnogo bolja do druge.

-Dopala mi se prva pesma, druga je bila borbena, mogla sam da vidim kako se tuče sa pesmom. Ima tu svašta da se ispravi, divljnina ima smisla samo ako si pretačna, ako nisi pretačna, onda si luda, bila si dobra – rekla je Marija, dok je Đorđe dodao:

-Divljina je u ovom slučaju glavna tvoja odlika i mislim da ćeš na tome uzimati jako ljude. Videti ženu koja je takav fajter je milina, ali ima tu dosta da se poradi. Mislim da ćeš daleko dogurati.

Jovana Raičević

Jovana je za mentora odabrala Mariju Šerifović, pa će njih dve sarađivati u nastavku takmičenja.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković,
Autor: A.Milinković