Bosanac zahtevao od Voje da napravi presedan, Marija pobesnela: „Nema ništa od toga“

alen hamzic 3

Alen Hamzić (20) Živinica prvi put je nastupao na velikoj sceni i to u najgledanijem takmičenju „Zvezde Granda, ali ipak nije uspeo da zadovolji kriterujume žirija.

Iako je Bosanac nakon njegovog nastupa od Voje Nedeljkovića zahtevao da napravi presedan, to se nije dogodilo, pa će Alen ponovo nastupati u baražu.

alen hamzic 2

Alen se u prvoj emsiji predstavio numerama „Eto šta me boli“ i „Ne zovi me na greh“. Već u prvoj pesmi dobio je negativan glas od Marije Šerifović i do kraja nije uspeo da ubedi žiri da promeni stav.

U drugoj pesmi dobio je još jedan negativan glas od Viki Miljković, dok mu je Svetlana Ceca Ražnatović jedina pružila podršku, ostali članovi žirija nisu glasali.

0A0A0662 ok

Kako je jedina dala podršku takmičaru, Ceca je dobila reč, pa je Alenu poželela da se u baražu što bolje pokaže kako bi nastavio takmičenje.

-Videla sam nešto u njemu, naravno da treba nešto i da se koriguje, malo da se usmerava. Tačno znam šta bih ti pokazala, čujem da imaš samo 20 godina, to je jako malo. Odličan si materijal za rad, mogu stvari da se isprave na vreme. Ako prođeš u baražu, srećno – rekla je Ceca.

0A0A0838 ok

Nakon Cecinog izlaganja, u razgovor se umešao Dragan Stojković Bosanac koji je zahtevao od Voje da napravi presedan u prvoj emisiji i da Alena dodeli Ceci Ražnatović.

-Evo Vojo, da napravimo presedan i neka ga uzme Ceca – rekao je Bosanac, dok je Marija Šerifović odmah reagovala:

-Nema ništa od toga. Pravila su pravila.

bosanac 1

Voja na kraju nije promenio odluku, pa će Alen nakon dva panik tastera i jednim glasom podrške ponovo pevati u baražu.

0A0A0781 ok


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković