ČISTA MAGIJA: Pobednici „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“ ukrstili glasove (VIDEO)

Mnogo puta se do sada dokazalo da su takmičarki Grandovih emisija Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“ idealan pevački spoj.

Sada je to još jednom potvrđeno, kada su na jednoj proslavi zapevali pobednici najgledaniji takmičenja Dušan Svilar i Sabina Kaltak.

sabina i dusan

Naime, oni su zajedničkim snagama izveli numeru „Jorgovani“, a prisutni su ih nakon izvedbe pozdravili aplauzom i ovacijama.

-Fenomenalni Dušan Svilar na moje veliko zadovoljstvo – napisala je Sabina opisu videa.

sabina i dusan 1

Podsetimo, Dušan se nedavno u razgovoru za Grand dotakao pobede u najgledanijem takmičenju i otkrio koliko su mu „Zvezde Granda“ promenile život.

-Pobeda mi je bila odskočna daska na samom početku moje karijere, ali nakon toga su se desile izuzetno velike stvari. Mogu da se pohvalim i da sam debitovao u Pozorištu na Terazijama – rekao je on i prisetio se samih početaka karijere i takmičenja:

-Kada sam se takmičio bio sam maloletan, bukvalno dete i mislim da je deci odnosno mladim ljudima nekako lakše da uđu u taj takmičarski deo jer mi to tada sve shvatamo kao igru. Danas ne znam da li je to tako, ne znam kako doživljavaš takmičenje kada si stariji.

BONUS VIDEO – Sabina Kaltak intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Milinković