Saru Reljić zaprosio kolega, ona sve javno priznala: „Tu je bila i moja mama“ VIDEO

Pevačica Sara Reljić priznala je javno da ju je kolega Emrah Emšo zaprosio pre nekoliko godina dok su zajedno radili na jednoj privatnoj proslavi.

Naime, gostujući u emisiji „Nedeljno popodne“ Sara je od voditeljke Lee Kiš Jokić saznala da je Emrah jednoj emisiji zaprosio jednu pevačicu, pa je odmah morala da reaguje.

-Mene je zaprosio na jednoj svadbi, ja sam se nadala, ali on ide okolo i prosi žene. Tu je bila i moja mama – rekla je Sara.

471526ae3a2f4687501b80e2f28323dd06ef24d3

Emrah je zatim objasnio šta je zapravo dogodilo, pa je naglasio da je sve to bilo jedna šala i naglasio da ništa nije moglo ni da se desi jer je na toj svadbi bila i pevačicina majka.

-Sara i ja smo bili na jednoj svadbi, tada sam se malo više opustio, bila je tu i njena mama, čim je ona bila tu, znači nije moglo ništa da bude – kazao je on.

5145e52ac37e762163107627aad3b851e6b428b5

Na pitanje voditeljke Lee Kiš šta bi radio kada bi neka devojka ozbiljno shvatila veridbu, pevač je u svom stilu odgovorio:

-Pobegao bih.

sara i emrah

Šta je sve još Sara rekla, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:


Foto: Grand,
Autor: A.Milinković