Da se naježiš: Prija zapevala Šabanov hit, Jana plakala kao kiša (VIDEO)

Pre nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavio video sa jedne privatne zabave gde se vidi kako je Aleksandra Prijović rasplakala Janu Torodorvić.

Naime, njih dve su bile gošće na rođendanu, dok se u jednom momentu Prija dohvatila mikrofona, pa je rasplakala sve goste, čak i koleginicu.

prija rasplakala janu
Instagram/kafanaonline

Prija je po specijalnoj želji Jani otpevala pesmu Šabana Šaulića „Anka“, a ona je sve vreme plakala dok je slušala mlađu koleginicu.

Ovaj video izazvao je pravu buru na društvenim mrežama, pa je samo nekoliko sati postao viralan. Tekst pesme je toliko pogodio Janu, da su joj sve vreme lile suze, dok je i Prija bila takođe na ivici suza.

prija rasplakala janu 1
Instagram/kafanaonline

Podsetimo, Jana je nedavno za Grand govorila o porodičnoj tragediji. Naime, njen sestrić je iznenada preminio, a porodica se još uvek nije opravila od traume.

-Ja nekako znam da ako ja padnem, svi moji oko mene su pali. U kući sam ja ta stena koja podiže i svoju sestru i sestričinu i ćerku. Moja ćerka je takođe osetila tu najveću bol, mi smo bili van zemlje kada se to desilo sa mojim sestrićem i ona je sve to sa mojoj sestrom slušala i preživljavala. Ja moram da budem jaka zbog svih njih – rekla je Jana za Grand.

BONUS VIDEO – Jana Tororović intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković