Bojan Tomović ne priča sa majkom: „Meni je to bolno, ali ne može više da trpi moje faze“

bojan tomovic

Pevač Bojan Tomović otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem i otkrio da ga je porodica odbacila i da više nema kontakt sa majkom.

Bojan je u emisiji „Pričaonica“ Sanje Ćulirbk istakao da je odrastao u patrijahalnoj porodici i da je zbog svojih čestih biporanih napada postao „opterećenje“ za porodicu.

bojan tomovic grand

I dok ga brat i dalje podržava, sa majkom više nema kontakt, a sad je otkrio i razlog.

-Sa majkom ne govorim, nemamo više kontakt. Ona se jednostavno umorila, ja je razumem, ali meni je to bolno. Ona se jednostavno umorila od te podrške. Ne može više da trpi te moje faze. Neka je živa i drava, pa sad kad se javi- javi– rekao je pevač sa knedlom u grlu o dodao da mu je to izuzetno teška tema.

Sa majkom trenutno nemam kontakt, jer ona tvrdi da je uradila nešto iz dobre namere, što je mene jako povredilo. Put do pakla je poplačan dobrim namerama.Pusti me dobrih namera, koliko god da si majka. Nek’ je živa i zdrava, ali nemamo kontakt za sad-istakao je Bojan u životnoj ispovesti koju možete da pogledate u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić