„Patio sam puno, rekla je da me više ne voli“, Saša Grgur o bivšoj ženi koja ga je napustila posle 32 godina braka VIDEO

Saša Grgur Grga (53) iz Dalja kod Osijeka rasplakao je sve ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“, kada je ispričao da ga je žena napustila nakon 32. godine braka.

On je nakon nastupa u emisiji otvorio dušu za Grand i otkrio koliko mu je teško samo nekoliko meseci posle kraha ljubavi.

0A0A0942

Saša je odmah na početku razgovora otkrio kako se oseća nakon prvog nastupa u emisiji za koju se prijavljivao punih osam godina.

-Osećaj je neverovatan, adrenalin na maskimumu, ovih dana sam bio jako uzbuđen što sam pozvan u emisiju – rekao je Saša za Grand.

SASA GRGUR 53 GOD. DALJ 9

Pevač kaže da se pored muzike od malena bavi fudbalom, ali pored sporta njemu je oduvek muzika bila najveća ljubav.

-Muzikom se bavim 20 godina, u početku sam nastupao na takmičenjima po selima, ali kako je karijera išla dalje, bilo je sve lakše. U detinjstvu sam bio jako nestašan, onda sam počeo da igram fudbal. Tada su bila drugačija vremena, više smo se družili – ispričao je on.

IMG 1786

Sašina životna priča rasplakala je mnoge, a takmičar je pred našim kamerama otvorio dušu i otkrio koliko je teško podneo rastanak od supruge.

-U martu me je napustila, jednostavno, ne voli me više, ne postoji neki drugi razlog. Ona zna neki bitniji razlog, ja ne. Rekla je da me ne voli više, da ne može sa mnom da živi, ona je predala papire za razvod – ispičao je Saša i otkrio kako je reagovao kada mu je saopštila da se razvode:

-Nisam nešto burno reagovao, to njoj nije prvi put da odlazi, ovo je drugi put. Prvi put kada je odlazila, ja sam joj rekao, ako još jednom ode, nema nazad. Kada me je prvi put napustila, patio sam puno, zbog dece, za njih bi dao sve. Tada mi je bilo jako teško. Sada su deca otišla svojim putem, najmlađi sin ima 20 godina, starija ćerka se udala, imam i troje unučića, mlađa ćerka sada živi u Norveškoj. Svako ima svoj život – priznao je on.

IMG 1800

Pevač je za Grand ispričao i u kakvim je danas odnosima sa bivšom suprugom, a otkrio nam je i šta misli kako će reagovati kada vidi njegov naslov u emisiji.

-U nikakvim smo odnosima, koliko sam je voleo, ne mogu da kažem da sada mrzim nekoga, ali ne mogu da budem u njenoj blizini. Povredila me je jako, prošli smo puno toga u životu, dobrih i loših stvari. 32 godine, to je pola života, to se bacilo. Deca su otišla svojim putem, sada smo trebali nas dvoje da uživamo. Ne znam šta to uđe u glavu, nije mi jasno – priznao je pevač i dodao:

-To su me već pitali, ne znam da li će gledati uopšte. Želim joj svu sreću, ako može da nađe neki bolji život, to sam joj i rekao kada je bila kod mene.

BONUS VIDEO – Saša Grgur nastup „Nikad nije kasno“


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:




Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/K.Marković