Iznenađenje za Teu Tairović pred početak koncerta u Areni, pevačica nikad emotivnija (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tea Tairović večeras održava prvi od dva zakazana koncerta u Areni u Beogradu.

Samo nekoliko sati pred početak spektakla, mlada zvezda organizovala je druženje sa novinarima i otkrila šta je sve pripremila za publiku u ova dva dana.

Moram da kažem da kao po običaju još nemam nikakav osećaj, ni adrenalin u toj meri – rekla je Tea.

tea tairovic

Nakon prve rečenice koju je izgovorila, usledilo je iznenađenje od njenog tima, torta napravljena u obliku „Štark Arene“ i cveće.

tea tairovic

Nakon toga pevačica se zahvalila svima na ljubavi i podršci, pa je istakla da je pripremila puno lepih stvari za svoju publiku.

Ako otkrijem goste, onda neće biti iznenađenje. S obzirom na duete koje sam snimila, publika neće biti iznenađena. Moram da najavim za sutašnji koncert jedno veliko iznenađenje za sve koji vole muziku. Biće izvedbi nekih starih dueta koje publika voli, eto to neka bude iznenađenje – kazala je ona za Grand, a video pogledajte na početku teksta.

tea tairovic

BONUS VIDEO – Tea Tairović o Zvezdama Granda“


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: K.Marković,
Autor: A. Milinković/K.Marković