Ovo se čekalo mesecima, Šejla Zonić objavila prvu pesmu i pokazala da je ponos Granda (VIDEO)

WhatsApp Image 2024 09 21 at 16.22.34

„Grand produkcija“ sa ponosom predstavlja pesmuDert“, prvenac pobednice „Zvezde GrandaŠejle Zonić, ali to nije sve.

Jer, osim što ju je otpevala, mlada zvezda se potpusuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja.

WhatsApp Image 2024 09 21 at 16.22.35 1

Šejla se pred samu premijeru pesme oglasila za Grand i otkrila kako je kao autor uspela da spoji tradicionalnu i modernu muziku.

-Pesma je satkana od moderne elektronske pop muzike i zvuka instrumenta saza, upotpunjena pevačkom melodijskom linijom, koja je obogaćena tradicionalnim melizmima, što upravo daje jedan savremen autentičan zvuk koji spaja tradicionalno i savremeno. Saz je poseban začin u pesmi, a svojom sjajnom umetnošću upotpunio ju je Mladen Pecović – sa ponosom ističe Šejla, ne krijući radost zbog pozitivnih komentara, koje je dobila kao kompletan autor, dodajući da aranžman, miks i mastering potpisuje Marko Gluhaković, dok je njen taletntovani suprug Armin režirao spot.

WhatsApp Image 2024 09 21 at 16.22.35

Već pre nekoliko dana Šejla je najavila da će pesma imati specfičan naziv i da će se ta reč najviše tražiti na Guglu do kraja godine. Inače, reč “dert” označava tugu, patnju, duševni bol….

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 21 ok

I upravo iz ljubavi prema modernoj muzici, a u želji da to spoji sa onim po čemu je prepoznatljiva, a to je njena svestranost u izvođenju različitih žanrova, od stranog i domaćeg popa, džeza pa do narodne i tradicionalne muzike nastala je pesma “Dert”.

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 31 ok

A kako zapravo zvuči prva pesma mlade umetnice, možete poslušati na linku, koji se nalazi u nastavku teksta.

BONUS VIDEO – Šejla Zonić o novoj pesmi


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/IDejan Milićević,
Autor: Grand