Oglasila se Tea Tairović pred koncert u Areni, imala je samo jednu poruku za sve

TEA TAIROVIC GP SNIMANJE 06062023 FOTO MUNJA 29

Mlada pevačica Tea Tairović večeras održava prvi od dva zakazana koncerta u Areni u Beogradu, a smo nekoliko sati pre spektakla oglasila se važnom porukom.

Naime, pevačica se obratila publici koja iz svih krajeva Evrope pristiže na njen spektakl i obavestila ih je o protokolu koncerta.

Povodom večerašnjeg koncerta, kapija će biti otvorena od 19 sati, koncert počinje u 21 sat. Srećno nam – poručila je Tea putem Instagram naloga.

tea

Inače, zbog velikog interesovanja publike, Tea će i sutra održati koncert u Areni, a kako je najavljeno za oba dana pripremila je puno iznenađenja za publiku.

72c1e3511f0bbe9e05b20f8ad35f049f50c175f5

Podsetimo, Tea je nedavno za Grand govorila o učešću u „Zvezdama Granda“, dok je istakla da je upravo ovo takmičenje promenilo tok njene karijere.

-„Zvezde Granda“ su prelepo iskustvo, ne samo za mene, mislim i za svakog pevača koji je prošao kroz takmičenje. Saosećam sa svim takmičarima i svakom anonimnom pevaču želim da prođe kroz takvu školu, u smislu medija, u smislu komentara publike, u smislu toga da na tacni tamo dobiju znanje i iskustvo velikana koji sede u tim stolicama- istakla je pevačica, a potom dodala:

– To je nešto najpozitivnije u mom životu, ali zapravo prava borba počinje tek posle takmičenja jer mi svi mislimo da ćemo doći do finala i da je to to, ali to nije tačno.

BONUS VIDEO – Tea Tairović intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković