Snežana Đurišić otkrila posebnosti Žikine emisije, pa progovorila o „Zvezdama Granda“: „To je virus“ VIDEO

Pevačica Snežana Đurišić otkrila je da sa nestrpljenjem iščekuje nastavak snimanja „Zvezda Granda„, ali i emisiju „Nikad nije kasno“ u kojoj se uvek sjajno provede kad god je bila u žiriju.

Snežana je u razgovoru za Grand ispričala i šta očekuje publiku na njenim solističkim koncertima polovinom oktobra, a priznala je i da je format popuolanog šoua nedvosmislen sinonim za odličnu muziku i pozitivnu atmosferu.

SNEZANA DJURISIC NNK SNIMANJE 05092024 FOTO MUNJA 27 ok

-Kakvi su kandidati ne znam i to ću tek da vidim, ali znajući šta je tema ovog formata mislim da je to sve u redu, jer ovde dolaze ljudi koji imaju nekog pevačkog iskustva i uglavnom su svi dobri pevači. Kad god sam bila u ovoj emisiji, sem što sam sedela kao neko ko se zove žiri, ja sam se i provela lepo. Uživala sam u pozitivnoj energiji i dobroj muzici – rekla je Snežana.

Imajući u vidu emisiju koja obiluje emocijama pevačica je otkrila i da li postoje numere koje je posebno dotaknu.

-Mene svaka dobra pesma dotakne u smilu da uživam. Sigurno je da će ih biti i kako što rekoh emisiji „Nikad nije kasno“ je takva da se jednostavno pazi šta se peva i na koji način se to reprodukuje. Nemam nikakvih primedbi i sigurna sam da će mi par sati koje budem provela ovde proteći baš sa uživanjem – naglasila je Snežana.

SNEZANA DJURISIC NNK SNIMANJE 05092024 FOTO MUNJA 21 ok

Ona je priznala i da je presrećna zbog velikog interesovanja publike zbog čega je odlučila da nakon prvog solističkog koncerta 13. zakaže i drugi 14. oktobra u „MTS Dvorani“, ali i objasnila zbog čega ne stiže toliko da uživa u ovoj lepoj činjenici.

-Presrećna sam, ali mi je u toliko i odgovornost veća. Jednostavno velika je to odgovornost i nemam vremena da budem uzbuđena. Samo sam u fazonu, kako bi rekla deca da to što bolje odradim, da ne bude stereotipno, već da bude i nekih inovacija. Imam i zaista sjajne goste, a cilj mi je kao i uvek na svom solističkom koncertu da se publika pre svega dobro provede i da uživa u muzici koju emitujemo moji gosti i ja – objasnila je pevačica.

SNEZANA DJURISIC NNK SNIMANJE 05092024 FOTO MUNJA 7

Kao i veliki broj njenih kolega i Snežana je leto koje je iza nas provela radno i priznala je da je pravi odmor tek očekuje.

-Radila sam baš dosta, hvala Bogu, ali sam se malo i umorila. Uspela sam u međuvremenu da odem malo i do mora, a neki valjani odmor bi trebalo tek da sledi nakon koncerta, iako imam tu i snianja „Zvezda Granda“, pa ću gledati nekao da se uklopim – otkrila je Snežana i naglasila da sa nestprljenjem iščekuje da počne sezona takmičenja u kojem je redovni član žirija već dve decenije.

SNEZANA DJURISIC NNK SNIMANJE 05092024 FOTO MUNJA 41 ok

-Uželela sam se zaista… to je virus. Jer jednostavno, nedostaju mi i kolege iz žirija, i Sale, i publika, i cela ta atmosfera. I rad s kandidatima, iako je naporan i odgovoran. Dugo sam tu i prosto je to navika – istakla je Snežana i dodala kako danas gleda na „Zvezde Granda“.

-Ja sam se vezala za to sigurno, a vidim i ostale kolege jer mi komuniciramo na našoj mreži. Primećujem da svi jedva čekamo da se vidimo, da se sretnemo i da počnemo da radimo – zaključila je Snežana.

Razgovor sa Snežanom Đurišić pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić otkrila kog kolegu iz Zvezda Granda najviše poštuju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/K.Marković