Otkrivamo kada će Šejla Zonić objaviti prvu pesmu (VIDEO)

SEJLA ZONIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 29 ok

Pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić napokon je otkrila kada će njena prva pesma ugledati svetlost dana.

Njena publika željno čeka momenat kada će moći da čuje njenu autorsku numeru, a ona je odlučila da ih više ne drži u neizvesnosti i da objavi datum premijere.

-Dragi moji, 21. septembra vam poklanjam zvuk koji spaja elemente savremenog i tradicionalnog. Moja prva pesma je spremna za vas – napisala je Šejla na svom Instagram nalogu.

SEJLA ZONIC DODELA AUTOMOBILA 10062024 FOTO MUNJA 14

Šejla se zatim obratila pratiocima i otkrila da njena autorska pesma ima specifičan naziv i naglasila da tu reč do sada niko nije čuo.

Snimila sam novu pesmu, ne izlazi mi iz glave, a neće ni vama kada je čujete. Autor muzike i teksta sam ja, glavom i bradom. Za spot je zadužen moj Armin. Naziv pesme je reč za koju većina od vas nikada nije ni čula. Tako da sam ubeđena da će ta reč biti najtraženija na internetu do kraja ove godine, pa videćemo – poručila je pobedica „Zvezda Granda“.

Podsetimo, Šejla je nedavno u razgovoru za Grand otkrila kako je došla na ideju da sama bude autor svoje prve pesme.

-Smatram da je ta odluka davno doneta, da budem autor svojih pesama. Naravno da nije isključeno da ću i kupiti pesmu od nekog autora ako mi se dopadne i ako to bude pesma u kojoj se ja pronalazim i znam da je iznesem. Ali jednostavno smatram da je došlo vreme da napišem sebi svoju pesmu, i trenutak se desio. Nije to nešto što čovek sad planira i kaže da će sam da piše sebi pesmu, nego tako je sudbina htela, i tako se i desilo – kazala je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Šejla Zonić intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković