INTERVJU Ana Sević nikad iskrenije o porodici: „Kakav odmor sa troje dece, za to nisam čula“ VIDEO

Juče je počelo snimanje 18. sezone najgledanije emisije „Zvezde Granda“, a naša ekipa uspela je da snimi kako se voditeljka Ana Sević priprema za povratak na scenu nakon dvomesečne pauze.

Ana je u šminkernici sa ekipom obavljala poslednje pripreme pred izlazak na scenu, a za Grand je priznala da su joj snimanja nedostajala tokom leta.

-Uželela sam se snimanja naravno. Što se odmora tiče, kakav odmor sa troje dece? Ja za to nisam čula. To što sam bila na letovanju, ne znači da sam bila na odmoru. Bila sam na moru, ali sa troje dece i onda od tog odmora nema ništa – reka je Ana.

ana sević

Prošle sezone ponovo se našla u ulozi voditeljke u „Zvezdama Granda“ a sada ističe da će nova sezona biti još bolja nego prethnodna jer se ona brzo vratila u formu.

Sigurno da treba vremena da stvari legnu na svoje mesto, da se opustiš, da uđeš u fazon. Sve je stvar prakse i iskustva. Videćemo šta nam donosi nova sezona što se tiče pravila, znate da svaki put izmisle nešto novo, pa ćemo da vidimo kako će biti – kazala je ona i otkrila šta će od ove sezone biti novo u najgledanijoj emisiji:

-Imam uvid u to samo ko su takmičari, a nova pravila i scenario je iznenađenje i za mene, puno je iznenađenja ove godine.

ana sević

Početkom septembra njena deca krenula su u školu i vrtić, pa Ana priznaje da se njena svakodnevna rutina promenila u odnosu na proteklih nekoliko meseci.

-Generalno deca ustaju rano, tako da nije bilo nekih velikih promena, krenule su obaveze, škole, vrtići. Tako da smo po ceo dan šofer faza, samo vozimo i dovozimo i tako u krug – priznala je Ana.

ana sević

Čim je stigla u Grandov studio dobila je pregršt komplimenata na račun fizičkog izgleda, a ona otkriva da je nedavno uvela još jednu novu životnu naviku.

-Iskreno da kažem, o tome ne vodim računa, počela sam da treniram, to je novina. Sigurno je zbog toga sve nekako leglo na svoje mesto – ispričala je Ana.

ana sević

Za sam kraj razgovora voditeljka je otkrila da je srećna što se njen prijatelj i kolega Milan Mitrović nakon nekoliko godina pauze vraća voditeljskom poslu.

-Jako se radujem toj promeni, to je još jedna novost koja nas očekuje u ovoj sezoni. On će sigurno lako da se uklopi u celu ovu priču, s obzirom da smo toliko godina zajedno stajali na ovoj sceni kao voditeljski par. Željno čekam da vidim šta će nam sve lepo doneti ova sezona – zaključila je Ana, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Ana Sević o odnosu sa Darkom Lazićem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Z.K.Munja