Udala se ćerka Jovana Perišića, Prijovićka napravila lom na svadbi (VIDEO)

Jovana, ćerka pevača Jovana Perišića udala se pre nekoliko dana, a gala veselje organizovano je u jednom luksuznom restoranu nadomak Novog Sada.

Jovan je svojoj mezimici ispunio sve želje, pa je upravo on otpevao pesmu za prvi mladenački ples, a ova scena rasplakala je sve goste na veselju.

jovan perišić udao ćerku
Instagram/goranlecicleka

Na svadbi pevačeve ćerke pojavile su se i broje pevačeve kolege, dok su se Sloba Radanović i Aleksandra Prijović u jednom momentu latili mikrofona.

Posebna euforija nastala je kada je upravo Aleksandra za goste zapevala nekoliko svojih najvećih hitova i tako je atmosferu dovela do usijanja.

jovan perišić udao ćerku
Instagram/aleksandraprijoviiiiic

Podsetimo, Jovan je pre nekoliko meseci u razgovoru za Grand otkrio da mu se ćerka udaje ove jeseni, a progovorio je i o zetu.

Ćerka mi se na jesen udaje, tako da sam u frci malo i emotivnoj, a i ovako. Inače nisam često na TV-u jer nisam radio novu pesmu, ali sada nešto novo spremam, dve nove pesme, pa kada ih budem uradio pojaviću se u nekoj emisiji na velika vrata – rekao je Jovan i dodao:

-Na moju sreću, a i na sreću svih jako je dobar momak. Sportista, zdrav momak, vredan, radan i pošten što mi je jako bitno. Pored moje Jovane imam i dva sina, Damjana i Nikolu, ali kako kaže narod očevi su ćerkama malo privrženiji. Razmišljam sve vreme. Zamisli zaljubi se u ovakvog ili onakvog. Ali eto, kada sam upoznao zeta, a i prijatelje buduće sam takođe upoznao, video sam da su to sve jako dobri vredni i pošteni ljudi, tako da sada nemam nikakvu frku. Ali jednostavno, to je znaš udaje ti se ćerka. Malo je nezgodno, nije lako.

BONUS VIDEO – Jovan Perišić o ćerkinoj udaji


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/aleksandraprijoviiiiic,
Autor: A.Milinković