Tata joj finansira Maldive, a mama Monako: Život Đine Džinović je čist luksuz

Screenshot 2024 09 17 082509

Posle burnog razvoda, modna kreatorka Melina Galić (prethodno Džinović), okrenula je novi list života na sunčanoj Azurnoj obali.

Njena ćerka Đina se nedavno pridružila majci i uživa sa njom u luksuzu, a prvo su zajedno bile u Kanu, dok su onda otišle u Monako.

Na putovanju smo mogli da je vidimo sa kesama iz šopinja, ali i kako beleži momente iz jednog restorana, te pejzaže koji je okružuju.

image 12 1
image 12 2
image 12 3
image 12 4

Melina je Đini ispunjavala sve prohteve, dok se nedavno pričalo i o Đininom putovanju na Maldive, što je, kako se pisalo, finansirao njen otac Haris.

Ona se tad na društvenim mrežama oglasila objavom sa lica mesta, putem koje smo videli kako uživa u Indijskom okeanu. Đina je pozirala na ostrvu okružena pravom idilom, dok su u prvom planu bile njene bujne obline.

image 12 5

Fotka je vrlo brzo dobila preko 13.000 lajkova na Instagramu i mnoštvo komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, Melina se nedavno odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi – rekao je tad dobro upućen izvor za „Blic“.

BONUS VIDEO: Haris Džinović – Koncert – Čačak

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Instagram,
Autor: K. Marković