Zbog Marije Šerifović njena kuma danas grca u suzama: „Plakala sam, plačem i sad“

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 10102023 FOTO FILIP ok

Marija Šerifović organizovala je rođendansko iznenađenje za Vericu Šerifović i to koncert koji je otpevala samo za nju, što je mnoge dovelo do suza.

Ovaj tajni projekat, kako je Marija nazvala video na svom Jutjub kanalu, priredila je kako bi joj se odužila za sve što je ikada učinila za nju i to pevajući isključivo Veričine pesme u obnovljenim aranžmanima.

marija serifovic printscreen yt

Koncert za Vericu organizovala je strogoj tajnosti i to zajedno sa svojom ekipom saradnika, a već sa prvim taktovima pesme „Zar je svemu kraj“ Verica nije mogla da zadrži suze.

-Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače… I zato sam došla na ideju da damo novi život nekim od tvojih najvećih pesmama…“- ovim rečima Marija Šerifović je započela „privatan koncert“ kojim je obradovala svoju majku Vericu koja danas puni 61. godinu.

vera place 2

Tajni projekat za majku Marija je na Jutjubu nazvala po Veričinoj pesmi „Uvek si mi govorila“, a ovaj jednočasovni muzički spektakl emocija rasplakao je kako njenu majku, tako i sve članove njene porodice, saradnike i obožavaoce.

Tim povodom oglasila se i Marijina kuma Maja Rakić Jevtić koja nije mogla da ostane imuna na Marijin gest prema majci.

Plakala sam kad sam čula ideju, plakala sam dok smo snimali, plačem sada dok gledam. Ti si Bog. Nek’ nam je majka sto godina zdrava i srećna- istakla je Maja na svom Fejsbuk profilu.

kuma marije serifovic

„Ja sam zaista pevala različite žanrove, ali ovo….uh, nikad ništa teže nisam pevala. Sada mogu u penziju. Ovo su pesme za večnost i hvala svim mojim saradnicima koji su mi pomogli da realizujemo ovaj projekta“, bila je iskrena Marija, koja je za kraj ostavila numeru „Slike mog života“.

Na ovom specijalnom rođendanskom iznenađenju bio je i Marijin sin Mario, što je dodatno emotivno ispunilo i obradovalo Vericu Šerifović.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić