Bajaga se obratio Bori Čorbi snažnom porukom na koncertu, pa mu posvetio pesmu: „Da pobedi“

bajaga 3 FOTO MUNJA

Momčilo Bajagić Bajaga i Instruktori proslavili su 40 godina karijere koncertom na Ušću, a jednu pesmu je pevač posvetio i Bori Đorđeviću, frontmenu „Riblje čorbe“ koji je u teškom zdravstvenom stanju.

Bajaga, koji sa Borom deli velike supomene obratio mu se pred publikom sa snažnom porukom.

BORA DJORDJEVIC CORBA NNK SNIMANJE 18042023 FOTO MUNJA 75 ok 1

Sada jedna pesma iz doba Riblje Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi – i zasvirao legendarni hit „Kada hodaš“ koji je Bora otpevao na albumu „Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju“ iz 1984. godine, a mnogi su se i rasplakali nakon njegovih reči.

Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put – poručio je Bajago Bori pre nekoliko dana.

BORA DJORDJEVIC CORBA NNK SNIMANJE 18042023 FOTO MUNJA 109 ok

Bora Đorđević, poznati roker, hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani zbog ozbiljnih komplikacija izazvanih hronično obstruktivnom bolešću pluća.

BONUS VIDEO- Bora Čorba o svojim folk pesmama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Autor: S. Č.