U takmičenju kidala Šemsu, a sada promenila ploču: Đula Drini zapevala Karleušin hit i šokirala sve (VIDEO)

Članovi žirija „Zvezda Granda“ u svakoj emisiji naglase da dobar i talentovan pevač podjednako dobro izvodi sve muzičke žanrove.

Pravi primer toga je ovogodišnja finalistkinja Đula Drini koja je u takmičenju pokazala kako se pevaju narodnjaci, a nakon t“Zvezda Granda“ pokazala je da može da peva sve.

đula drini

Naime, na jednom nastupu je zapevala čuveni hit Jelene Karleuše „Žene vole dijamante“ i atmosferu je dovela do usijanja.

Publika je mladu pevačicu pozdravila ovacijama, a komentari nakon ovog nastupa bili su da Đula može da peva sve, od Šemse i Stoje, pa do Jelene Karleuše.

đula šesma karleuša
Z.K.Munja/Instagramsemsasuljakovic

Podsetimo, Đula je nedavno ekskluzivno iz Crne Gore u razgovoru za Grand najavila i saradnju sa jednim stranim autorom čiju će pesmu uskoro snimiti.

-Želim da se zahvalim direktoru muzičke produkcije Miliju, i našem direktoru Goranu Šljiviću što su verovali u mene i poklonli mi pesme, nadam se da ću ispuniti njhihova očekivanja. Nisam vam rekla, postoji mogućnost da će se destiti, a 90 posto će se dogoditi da odradimo jednu pesmu sa jednim stranim kompozitorom. To će te da vidite i čujete ima još vremena – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Đula Drini intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagramsemsasuljakovic,
Autor: A.Milinković