Ovo je kuća Vlade Georgieva, poznat kraj Herceg Novog čuva vredne uspomene (VIDEO)

Pevač Vlado Georgiev vremenom je postao sinonim za pominjanje Herceg Novog, a njegovi spektakularni koncerti na vodi svakako su doprineli tome.

Popularni Barba odrastao je u ovom gradu na ulazu u Bokokotorski zaliv, a ekipa Grandovog portala koja ovog leta patrolira Crnogorskim primorjem donosi vam ekskluzivne fotografije zgrade u kojoj pevač ima stan.

IMG 20240806 WA0027

Nekretnina se nalazi u kraju u kojem je Vlado živeo do sredine ’90-ih godina, sve dok se nije preselio u Beograd.

IMG 20240806 WA0028

Mesto u kojem je stasao i proveo kako bi se narodski reklo najlepše godine Vlado ne zaboravlja, kao ni svoje roditelje, majku Borku i oca Dragoljuba, na koje je povukao kako fizičke osobine tako i karakter.

-Majka mi je iz Sarajeva i od nje sam nasledio tvrdu glavu. Otac je iz Dimitrovgrada i na njega sam flegmatičan i imam dobre nerve. Rođen sam u Dubrovniku, a odrastao sam u Herceg Novom, gde sam poprimio sve najbolje osobine – ispričao je Vlado jednom prilikom za Novosti.

IMG 20240806 WA0024

Stariji meštanin ovog primorskog grada tvrdi za Grand da Vlada često viđa u restoranu na Škveru i da ne odaje utisak zvezde.

– Ponaša se normalno, kao i svaki drugi čovek u Herceg Novom. To što je njegov posao takav, javan, ne čini ga ništa drugačijim od nas, običnih ljudi. Nisam bio na koncertu, jer ne slušam njegovu muziku, ja više volim narodnjake, ali moje ćerke jesu i nisu se žalile– kaže Vladov sugrađanin koji je za Grand prokomentarisao navode da je pevač na koncertu održanom nedavno u Herceg Novom bio navodno pripit.

449760174 18446302309054284 3382990709104186197 n
Instagram vladogeorgiev

– Pa šta i ako jeste? Ni prvi ni poslednji. Jel vi popijete nekad koju čašicu više? Ajte molim vas, živ čovek. Mnogo gore stvari rade ovi po Budvi, pa nikom ništaI da jeste i da nije bio pijan, njegova stvarJel to utcalo na koncert?– pitao nas je vrlo oštro neželeći više da komenatriše bilo šta loše za pevača.

IMG 20240806 WA0026

Grand je nedavno pronašao i Vladovu školsku drugaricu čiji je identitet poznat redakciji i otkrijemo kakav je pevač bio u mladosti.

– Mi smo školski drugari iz Zelenike. Ja sam ponosna na njega i na sve što je uradio u svom životu. Uvek je bio drugačiji, jedinstven, na svoju ruku. To je jednostavno VladoSamo šala, šega i muzika. Znala sam da će od njega biti nešto– priča i dodaje:

– Mladost, ludost, ali najbitnije da se skrasio i da danas ima divnu porodicu i divnu decu.

IMG 20240806 WA0025

Vlado je inače ranije dosta vremena provodio i u porodičnoj kući Georgieva, koju su roditelji nameravali pre mnogo godina da prodaju kako bi Vladu i njegovom bratu finansijski pomogli oko kupovine nekretnine u Beogradu.

Kako izgleda stan Vlade Georgieva pogledajte u videu na početku teksta, gde Novljani često sreću njegovu majku.

BONUS VIDEO: Vlado Georgiev na Sofrinoj svadbi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Jović/Čumić/Instagram,
Autor: Dačić/Jović/Čumić