„Bio je agresivan tumor“, zvezda Granda preživela pravu agoniju, dok su mu se roditelji borili za život, usledio je još jedan udarac

SEMIR DZANKOVIC ZG SNIMANJE 19092023 FOTO FILIP 56

Pevač i učesnik „Zvezda Granda“ Semir Džanković preživeo je pravu životnu agoniju kada je imao samo 24 godine.

Naime, on je jednom prilikom u ispovesti za Grand govorio o najtežem periodu kada su mu se roditelji razboleli.

SEMIR DZANKOVIC GP SNIMANJE 18092023 FOTO FILIP 21

Dok se na sve načine borio da sačuva život roditeljima, Semirova supruga je tada bila u drugom stanju. Njena trudnoća bila je visokorizična pa je u tom periodu bio rastrzan i na sve načine se borio da pomomoge i ženi i roditeljima.

-Ja sam tad morao da budem stub porodice, morao sam sve sam da podnesem i iznesem. Bio sam baš mlad. Sećam se jedne situacije koja najbolje opisuje kako mi je bilo. Otac je bio na operaciji, stajao sam na hirurgiji i čekao da čujem doktora, a meni u tom trenutku zvoni telefon i govore mi da Sanela (prim. aut.supruga) nije dobro i da čekaju da dođem. U tom trenutku mi se ruši svet i pitao sam se dokle? Ali nisam hteo da pokleknem, i u najtežim trenucima sam bio pozitivac, bio sam taj koji je uvek govorio da idem dalje. Nisam hteo da stanem, hteo sam sve da rešim. Iz svega toga smo izašli kao pobednici– ispričao je Semir za Grand i dotakao se očeve bitke sa rakom.

Kad mi je doktor saopštio njegovu dijagnozu, a nije bila dobra, ja sam rekao ok, proći će. Bio je agresivan tumor, davali su mu nekoliko meseci života. Hvala Bogu, on se izlečio. I dan danas smo u kontaktu sa doktorom i zahvalni smo mu na svemu što je učinio- rekao je Džanković.

SEMIR DZANKOVICok 4

Semir je u tom periodu ostao bez novca, a bio je jedini stub u porodici. Kako je rekao, na sve načine se borio da pomogne porodici, pa je u jednom momentu radio i dva posla kako bi obezbedio sve što im je bilo potrebno.

-Ne bih to poželeo nikom da oseti to što sam ja osetio. Duša mi se cepala u tom trenutku. Iste sekunde sam zatražio posao u jednoj kafani, tu sam počeo da radim, da pevam. Tamo se radilo krvavo od 9 uveče do 6,7 ujutru, u tom trenutku je to bio jedini izlaz. Tu sam malo stao na noge, bavio se pevanjem, a posle sam sam se otisnuo i u ugostiteljske vode. Imao sam dva svoja lokala, to mi je pomoglo da malo stanem na noge – rekao je pevač svojevremeno.

Ispovest Semra Džankovića, pogledajte u videu ispod teksta.

BONUS VIDEO – Semir Džanković intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/I. Ankić