Duhoviti Voja Nedeljković smrtno ozbiljan, hitno se oglasio zbog događaja koji trese planetu: „Vreme idiotizma uzima maha“

voja nedeljkovic foto munja ok 6

Voditelj Voja Nedeljković žestoko je osudio organizatore Olimpijskih igara.

Naime, italijanska bokserka Anđela Karini usred borbe u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu predala je meč Iman Helif, inače biološkom muškarcu iz Alžira koji je imao pasoš kao ženska osoba, i tpo sve nakon udarca kakvog bi teškjo takvom jačinom mogla da zada pripadnica lepšeg pola.

voja nedeljkovic i sinisa mihajlovic 1

Svetska i domaća javnost sa nevericom gleda na ovu situaciju, a Voja Nedeljković prepoznatljiv po svojoj duhovitosti sada je bio poprilično ozbiljan.

On je bez dlake na jeziku izrazio svoje mišljenje.

voja2

-Vreme idiotizma uzima maha. Italijanska bokserka je predala meč, jer je dobila snažan udarac, ne od prave protivnice, već od muškarca koji se deklariše kao žena. Iz MOK-a kažu da je za njih sve regularno i da prihvataju podatke koji pišu u pasošu!!! Kreteni, pa i na zidu piše… – napisao je Voja na svom nalogu na mreži X.

BONUS VIDEO: Voja Nedeljković otkrio detalje iz bekstejdža tokom finala

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić