Rada Manojlović otkrila da li se čuje sa Milanom Stankovićem, evo u kakvom su sada odnosu

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 8 ok

Popularna pevačica Rada Manojlović otvoreno je govorila o svojim reakcijama na kritike koje je dobijala zbog svog izgleda.

Kako god da se obuče Rada zna da će biti najstrašnije iskritikovana i sa tim se davno pomirila, ali za tu pojavu, kako kaže, ima i objašnjenje.

Imam utisak da su modni stručnjaci pretplaćeni da me kritikuju. Nekad imam utisak da kada obučem i neke stvarno skupe, kvalitetne stvari budu kritike, pa pomislim da mi možda ne stoji, ne znam da iznesem, ha ha. Ali, mene to ne interesuje ni najmanje, jer da mi je to bitno, ja bih za ovih 16 godina u poslu to usvojila. Često znam da kažem kad svi ti znalci budu bli u mom telu neka se šišaju, oblače, dok sam ja tu, radim kako hoću. Jednom sam htela da promenim stajlnig, ubedila frizerku da mi skrati šiške. Ona to uradila, pa sam je posle kritikovala. Ja se najbolje osećam sa ravnom kosom, tripujem se da izgledam mlađe. Volim da mlatim glavom i kosom. Ja od malena imam ovakvu kosu, nikad nisam imala razdeljak. Ni na jednoj slici ili snimku nisam normalna, što bih bila i sad – rekla je Rada za Pink.rs.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 18

Pevačica je iskoristila priliku i da progovori o svom bivšem partneru, Milanu Stankoviću.

-Sa Milanom se čujem nekad često, nekad ređe. Ima on svoje momente kada je tako negde pa ne može čovek da ga uhvati ni za početak ni za kraj. Ali, uvek kad je nešto bitno, naravno da se čujemo, on je tu za sve. Oko albuma uvek me iskreno posavetuje, novi album mu je prelep, ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa, a kakvu niko ne očekuje od mene – rekla je Rada.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović- Dodela nagrada u Nišu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Pink.rs)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković