„Za one koji su se preselili na lepši svet“ Lavina emocija na koncertu Šejle Zonić zbog hita Tome Zdravkovića, publika u suzama VIDEO

Pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održala je sinoć spektakl za pamćenje u rodnom Sanskom Mostu, a svojim vokalom prenela je pregršt emocija publici.

Pevačica je fantastičnim nastupom zadala domaći zadatak brojnim kolegama i pokazala da je zasluženo trijumfovala pre nepuna dva meseca u najvećem regionalnom muzičkom takmičenju.

20240728 225816

Gotovo svi okupljeni uzeli su telefone u ruke i svetlima obasjali scenu, a niko nije ostao ravnodušan kada je Šejla zapevala „Za Ljiljanu“ Tome Zdravkovića.

slika

-Nisu sa nama u ovom gradu ili su se preselili na drugi lepši svet. Pa otpevajmo im zajedno ovu pesmu – rekla je Šejla vidno uzbuđena, a publika je nakon prvih taktova zapevala sa njom.

20240728 225818

Šejla je inače izvodila i niz drugih popularnih pesama, poput hitova Aleksandre Prijović, Halida Bešlića ili nekih sevdalinku, ali je „Ljiljana“ dovela sve do potpunog delirijuma.

Ništa manje emotivno nije ovo bilo ni za samu pevačicu i njenog supruga, pa je odmah nakon koncerta pao i poljubac.

IMG 20240729 WA0036

Kako je izgledao emotivan Šejlin nastup pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: N.Pantelić/L.Cvetković,
Autor: A.Dačić/N.Pantelić